Wij maken graag persoonlijk kennis

Degene die u naar ons verwees zijn wij dankbaar en u voor de interesse. Deze website geeft u een eerste indruk wie wij zijn. Een opstap naar een persoonlijke kennismaking. Een kennismaking waarin wij u en uw onderneming graag leren kennen.

Wij zijn ZeSAM Legal, ZeSAM Legal is mr. Arjen Zeilstra. Arjen (1977) heeft in de afgelopen 15 jaar als advocaat, curator, accountmanager bijzonder beheer (bedrijven in moeilijkheden) en ondernemer aan alle kanten van de tafel gezeten. Klanten typeren Arjen als scherp, oplossingsgericht en vasthoudend.  

Niet van koninklijke bloede, maar toch Wij. ZeSAM Legal werkt nauw samen met vertrouwde juridische en financiële professionals met dezelfde kwaliteitsstandaard en DNA. Zo bieden wij u ook een oplossing of ondersteuning als wij denken dat u beter door ons gezamenlijk of door één van onze partners geholpen kunt worden.

mr. Arjen Zeilstra
advocaat

“Communicatie, vertrouwen en gedrevenheid vormen de basis voor iedere oplossing”

Benadering

Bij een geschil ligt de focus vaak op de juridische positie van partijen. De wet lost een geschil niet op. U kunt de zaak wel winnen, de verspilde negatieve energie en de gebroken relatie krijgt u daarmee niet terug. Natuurlijk zijn er situaties dat een procedure onafwendbaar is. Ook dan staan wij aan uw zijde.

De oorzaak van een geschil ligt dieper: beschaamd vertrouwen, gebrekkige communicatie, onuitgesproken verwachtingen, onbegrip en onkunde.

Een snelle analyse van de positie van partijen legt de onderliggende belangen bloot. Een oplossing is binnen bereik als die belangen duidelijk zijn en partijen begrip hebben voor elkaars positie. Dan wordt een oplossing bereikt waar alle partijen bij gebaat zijn en kunt u weer aan uw commerciële relatie bouwen.

Is dat zo?

quotes van opdrachtgevers

Wij maken inmiddels een aantal jaren naar tevredenheid gebruik van de dienstverlening van Arjen in intensief beheer situaties. Arjen is kundig, flexibel, gedreven, zorgvuldig in zijn analyses en prettig in de omgang. De huidige samenwerking wordt als constructief en prettig ervaren. Wij bevelen Arjen van harte aan

“Betrokken, professioneel, zonder franje en duidelijk.” Zo zou ik Arjen willen omschrijven. Ik heb de samenwerking met Arjen altijd als zeer plezierig ervaren. Ben je op zoek naar juridisch advies of juridische bijstand zonder “bla bla”, maar met een duidelijk resultaat, dan kan ik Arjen van harte aanbevelen”